MENU COUSTEAU

Lotte - tzatziki - koolrabi

Griet - 'Coeur de Boeuf' tomaat - pistou *

Gebraden Kalf - ajuin - aardappel - choronsaus

Blauwe bes - vanille - hibiscus

3 gangen: € 49 (niet op vrijdag- en zaterdagavond) ∗
4 gangen: € 59
kaas i.p.v. dessert: € 10
kaas als extra gerecht: € 12

LUNCH MENU

voorgerecht • hoofdgerecht: € 30

Wordt enkel 's middags geserveerd, behalve op zon- en feestdagen.

A LA CARTE

Om te delen

Ibérico Bellota • 100% "D.O Dehesa de Extremadura"
Oester • Gillardeau "Spéciale de Claire"

Voorgerechten 

lotte - tzatziki - koolrabi
Burrata - tomaten van bij Bart - Taggiasche olijf - foccacia
Carpaccio - 'Madesimo-romagnola rund'
Griet - 'Coeur de Boeuf' tomaat - pistou

Hoofdgerechten 

Tarbot -spinazie -girolles -aardappelmousseline
Wilde zeebaars - dugléré - aardappelmousseline
Black Angus - verse friet - pepersaus - kropsla (2personen)
Gebraden kalf - ajuin - aardappel - choronsaus

L1020708