Skip to content

MENU COUSTEAU

Tartaar "Black Angus" - aardpeer - Parmezaan

Lotte - pompoen - miso - linzen uit Puy

Hert - schorseneer - knolselder - sjalot

Chocolade Tannea 43% - citrus - koffie

4 gangen: € 59
kaas i.p.v. dessert: € 10
kaas als extra gerecht: € 12

LUNCH MENU

voorgerecht • hoofdgerecht: € 30

Wordt enkel 's middags geserveerd, behalve op zon- en feestdagen.

A LA CARTE

Voorgerechten 

Oester • Gillardeau "Spéciale de Claire"
Tartaar "Black Angus" - aardpeer - Parmezaan
Gebakken Foie gras - girolles - jus van eekhoorntjesbrood
Carpaccio - 'Madesimo-romagnola rund'

Hoofdgerechten 

Tarbot - groene kool - eekhoorntjesbrood - dijonnaise
Wilde zeebaars - prei - aardappelmousseline - bisque van grijze garnalen
Freygaard Sashi rundsvlees uit Finland - verse friet - pepersaus - kropsla (2personen)
Hert - schorseneer - knolselder - aardappelkroketten

L1030001