MENU COUSTEAU

Schotse zalm 'Label Rouge' • verse kaas • zuring

Witte asperge • morille • kervel ∗

Hoeve kip • erwt • daslook • salie

Rabarber • Gariguette aardbei • ruby chocolade

3 gangen: € 49 (niet op vrijdag- en zaterdagavond) ∗
4 gangen: € 59
kaas i.p.v. dessert: € 10
kaas als extra gerecht: € 12

LUNCH MENU

voorgerecht • hoofdgerecht: € 30

Wordt enkel 's middags geserveerd, behalve op zon- en feestdagen.

A LA CARTE

Voorgerechten 

Gerookte Oosterschelde paling • verse kaas • zuring
Asperge op z'n Vlaams
Zeebarbeel • linzen • chermoula
Witte asperge • morille • kervel

Hoofdgerechten 

Hoeve kip • erwt • daslook • salie
Tarbot • morille • spinazie
Zeebaars • groene asperge • courgette
Conte • verse friet • béarnaise (per 2 personen)

IMG_0038