MENU COUSTEAU

Gerookte Oosterschelde paling - daikon - dashi

Kabeljauw - knolselder - groene kruiden

Kalf - pompoen - salie

Chocolade 43% - mango - pinda

4 gangen: € 61
kaas i.p.v. dessert: € 10
kaas als extra gerecht: € 12

LUNCH MENU

voorgerecht • hoofdgerecht: € 30

Lunchmenu all-in € 60
- voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
- 2 glazen wijn - water - koffie of thee

 

Wordt enkel 's middags geserveerd, behalve op zon- en feestdagen.

A LA CARTE

Voorgerechten 

Schotse Langoustine - bomba rijst - jus van schaaldieren
Gerookte Oosterschelde paling - daikon - dashi
Brisaola di madesimo  -
carpaccio

Hoofdgerechten 

Griet - prei - natuur aardappel - dragon
Wilde zeebaars - knolselder - groene kruiden
Holstein rundsvlees uit Friesland - verse friet - béarnaise- kropsla (2personen)

PHOTO-2019-11-09-18-17-13