MENU COUSTEAU

Makreel - groene curry - selder - quinoa

Rode poon - karnemelk - prei - hazelnootboter *

Wilde eend - wortel - ajuin - vadouvan

Chocolade 72% Peru - passievrucht - gezouten karamel

3 gangen: € 49 (niet op vrijdag- en zaterdagavond) ∗
4 gangen: € 59
kaas i.p.v. dessert: € 10
kaas als extra gerecht: € 12

LUNCH MENU

voorgerecht • hoofdgerecht: € 30

Wordt enkel 's middags geserveerd, behalve op zon- en feestdagen.

A LA CARTE

Om te delen

Ibérico Bellota • 100% "D.O Dehesa de Extremadura"

Voorgerechten 

Oester • Gillardeau "Spéciale de Claire"
Makreel - groene curry- selder - quinoa
Gebakken Foie gras - girolles - jus van eekhoorntjesbrood
Carpaccio - 'Madesimo-romagnola rund'

Hoofdgerechten 

Tarbot - groene kool - hoorn des overvloeds
Wilde zeebaars - boerenkool - knolselder
Black Angus - verse friet - pepersaus - kropsla (2personen)
Wilde eend - wortel - ajuin - vadouvan

L1020708