MENU COUSTEAU

Makreel - escabeche - avocado - groene appel

Rode poon - bloemkool - blanke botersaus

Rund "Freygaard Sashi" - champignon - zilverui - dragon

Kokos - yuzu - mango

4 gangen: € 59
kaas i.p.v. dessert: € 10
kaas als extra gerecht: € 12

LUNCH MENU

voorgerecht • hoofdgerecht: € 30

Wordt enkel 's middags geserveerd, behalve op zon- en feestdagen.

A LA CARTE

Voorgerechten 

Oester - Gillardeau - komkommer - avocado
Schotse Langoustine - bloemkool - blanke botersaus
Makreel - escabeche - avocado - granny smith
Carpaccio - 'Madesimo-romagnola rund'

Hoofdgerechten 

Griet - prei - geprakte aardappel
Wilde zeebaars - knolselder - chanterellen - truffeljus
Freygaard Sashi rundsvlees uit Finland - verse friet - béarnaise- kropsla (2personen)

L1010012